Heemskerk, 13-2-2012. Door een fout met zijn teletijdmachine is de bassist van The Loss meer dan een halve eeuw terug in de tijd vast komen te zitten. Er lijkt geen mogelijkheid te zijn om hem nog definitief naar de moderne tijd te halen.

Een woordvoerder van The Loss: “We hebben nog één kans om een subatomaire schaduw van Pieter op te roepen, zodat hij voor een laatste maal kan optreden met The Loss.  Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken moet dit gebeuren op de plek waar hij in het heden veel verbleef, dus wagen wij deze poging op donderdag 23 februari in café Lokaal te Heemskerk. Hopelijk lukt het, maar daarna zijn we hem naar alle waarschijnlijkheid echt kwijt.”

Het verlies valt de band zwaar, maar desalniettemin richt die het vizier op de toekomst. “Tja, er kan alleen een verleden zijn als er aan de voorkant aan de weg wordt getimmerd”, aldus de ietwat warrige woordvoerder. “Ik bedoel: er moet ook nieuwe muziek bijkomen want anders kan je straks niet oude muziek spelen, toch?” Juist… “Dus als je bas speelt, iets hebt met het mixen van electronica en rock, kan komen oefenen in Alkmaar en tijd hebt voor een band, let us know (laat het ons weten, red.)”

Reacties graag naar thelosstheloss@gmail.com.

Delen met:
  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace