Archive for the ‘nieuws’ Category

The Loss: 16.00 uur is het nieuwe 23.00 uur

The Loss, Avant Garde Supreme, speelt 25 januari om 16.00 uur op het Kromme Elleboog Podium (café) op Alkmaars Eigenste. Er is geen excuus om niet te komen kijken; 16.00 uur is immers het nieuwe 23.00 uur.

The Loss: “Er zijn geen dingen die je om 23.00 uur kan doen die je niet ook om 16.00 uur kan doen. Er zijn wel dingen die je om 16.00 uur kan doen die je niet om 23.00 uur kan doen, zoals met al je familie en vrienden naar The Loss live luisteren en kijken op Alkmaars Eigenste, 25 januari.”

Onafhankelijke bronnen, nog Supremer Avant Garde dan Avant Garde Supreme, bevestigen: “16.00 uur is het nieuwe 23.00 uur”. Voor wie dus in de toekomst wil kunnen zeggen dat hij nu voorop liep, is er geen ontkennen aan: hier moet je bij zijn.

The Loss vs. Phoney & Klyde @ Merv’s

The Loss in De Bakkerij

The Loss @ Bakkerij

Open for business

En met business bedoelen we Rocken! Met Robbert op bas is de band weer voorzien van een stevige basis. Stay tuned, we hebben er zin in!

The Loss verliest bassist

Heemskerk, 13-2-2012. Door een fout met zijn teletijdmachine is de bassist van The Loss meer dan een halve eeuw terug in de tijd vast komen te zitten. Er lijkt geen mogelijkheid te zijn om hem nog definitief naar de moderne tijd te halen.

Een woordvoerder van The Loss: “We hebben nog één kans om een subatomaire schaduw van Pieter op te roepen, zodat hij voor een laatste maal kan optreden met The Loss.  Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken moet dit gebeuren op de plek waar hij in het heden veel verbleef, dus wagen wij deze poging op donderdag 23 februari in café Lokaal te Heemskerk. Hopelijk lukt het, maar daarna zijn we hem naar alle waarschijnlijkheid echt kwijt.”

Het verlies valt de band zwaar, maar desalniettemin richt die het vizier op de toekomst. “Tja, er kan alleen een verleden zijn als er aan de voorkant aan de weg wordt getimmerd”, aldus de ietwat warrige woordvoerder. “Ik bedoel: er moet ook nieuwe muziek bijkomen want anders kan je straks niet oude muziek spelen, toch?” Juist… “Dus als je bas speelt, iets hebt met het mixen van electronica en rock, kan komen oefenen in Alkmaar en tijd hebt voor een band, let us know (laat het ons weten, red.)”

Reacties graag naar thelosstheloss@gmail.com.

Onvermijdelijk

Na een paar mislukte pogingen lijkt het er dan toch van te komen. Een optreden in Podium Victorie! Zet maar vast een block op donderdagavond 22 maart want dan betaal je natuurlijk graag € 3,- om te komen luisteren naar The Loss, Cellphyll en The Isle of Tomorrow. Je leest het goed, dat is maar een euro per band.

Op weg naar de Victorie wordt op donderdag 23 februari het onvolprezen café Lokaal in Heemskerk aangedaan. Heavy in Heemskerk, dat wordt weer grandioos!

 

The Loss op Rock de IJmond XL Festival

The Loss is toegevoegd aan de line-up van het Rock de IJmond XL Fesival. Dit Festival vol lokale bands vindt 29 oktober plaats in De Nozem & De Non in Heemskerk.

The Loss vervangt op het festival State of Negation. Naast The Loss geven Soda P, Damage Control, Mentally Retarded Friend, Chapter 9 Syndrome, Feast, Translated en Now Rot acte de presence.

Vergeet niet naar The Loss te komen luisteren en kijken in Merv’s op 15 oktober!

Electronic Rock

Picbadge – support The Loss

Überhip of minihype? We doen er in ieder geval aan mee.

En JIJ kan er deel van uitmaken!

Prik deze geweldige The Loss Picbadge op je profielfoto en maak je nooit meer zorgen om het al dan niet steunen van enig ander doel met dit middel.

Return top